Merhaba arkadaşlar. Sizler için hazırladığım İŞ ZEKASI VE VERİ GÖRSELLEŞTİRME EĞİTİMİ Türkçe ve İngilizce olarak Potansiyelim Akademi'de açıldı. Adnan Menderes Üniversitesi onaylı ve sertifikalı. Kursa katılmak için tıklayın. --> https://lnkd.in/dEz_N-S
💥💥Öğrencilerim ve ikinci kariyer yapmak...
YAPAY ZEKA İLE DİJİTAL PAZARLAMA EĞİTİMİ
Kozan Demircan
Bilgi Üniversitesi Öğretim Görevlisi
Dijital Dönüşüm Mimarı
Neler öğreneceksiniz?
Bu eğitime katılanlar yeni dijital pazarlama tekniklerini görecekler. İş zekası ve büyük veriyi pazarlama kampanyalarına entegre etmeyi öğrenecekler. Etkili...
SATIŞTA DİJİTALLEŞME EĞİTİMİ
Kozan Demircan
Dijital Dönüşüm Mimarı
Neler öğreneceksiniz?
Bu eğitime katılanlar Corona kriziyle birlikte hızla dijitalleşen dünyada mobil uygulamalarla satış yapmayı öğrenecekler. B2B satış platformları ile satış yapmayı...
BİLİNÇLİ FARKINDALIK VE MOTİVE OLMA EĞİTİMİ
Kozan Demircan
Dijital Dönüşüm Mimarı
Upskilling Engineer
Yaşamınızı değiştirme planı yapın ve değiştirin
Bu eğitimde bilinçli farkındalık yoluyla kendi şansınızı yaratarak hedeflerinize ulaşmanın ve yaşamınızı...
YENİ MEDYA MARKA YÖNETİMİ EĞİTİMİ
Kozan Demircan
Dijital Dönüşüm Mimarı
Upskilling Engineer
Vizyon okuryazarı ve kendi markanızı yaratın. Yeni medyada tanıtım yapmayı öğrenin. Halkla ilişkiler, tanıtım, reklam, pazarlama, marka yönetimi, kurumsal iletişim...
İŞ ZEKASI VE VERİ GÖRSELLEŞTİRME EĞİTİMİ
Kozan Demircan
Dijital Dönüşüm Mimarı
Upskilling Engineer
Neler öğreneceksiniz? Bu eğitime katılanlar kodlama eğitimi almamış olsalar bile büyük veriyi analiz etmeyi öğrenecekler. Büyük veriyi kendi uzmanlık...
Blogdaki yapay zeka yazılarımı okuyan öğrencilerim ve meslek uzmanı deneyimli arkadaşlarım soruyor: #Yapayzeka’nın iş dünyasında geleceği ne olacak? Hocam yapay zeka ve kodlama öğrenmek istiyorum, hangi programlama dilini öğrenmeliyim? Bu konudaki tespitlerimi paylaşmak isterim.
Öncelikle yapay...
Şirketler İçin Uzaktan Çalışma Eğitimi
Kozan Demircan
Dijital Dönüşüm Mimarı
Upskilling Engineer
Ne öğreneceksiniz?
Bu eğitimde evden çalışma ve uzaktan çalışma tekniklerini öğreneceksiniz. Ofisteki işleri evinizden yürütecek ve zamanı iyi yöneteceksiniz...
Çok haklısınız Recep Bey. Danışmanlık verdiğim firmaların en sık sorduğu soru, "Hocam dijital dönüşüme nereden başlayalım?" sorusu. Ben de diyorum ki neden dijital dönüşüm yapmak istiyorsunuz? Farkındalık önemli. Önce bir problemin farkında olmalıyız ki o problemi çözmeye odaklanalım. Ardından...
Blogdaki yapay zeka yazılarımı okuyan öğrencilerim ve meslek uzmanı deneyimli arkadaşlarım soruyor: #Yapayzeka’nın iş dünyasında geleceği ne olacak? Hocam yapay zeka ve kodlama öğrenmek istiyorum, hangi programlama dilini öğrenmeliyim? Bu konudaki tespitlerimi paylaşmak isterim.
Öncelikle yapay...