• Hoş geldiniz,

    Yeni bir iş ağı olan Endüstri Forum’a ÜCRETSİZ üye olarak değerli paylaşımlarınızı buradan da yaparsanız, akışta kaybolmaz ve sürekli okunur.

    Ücretsiz üye olmak için tıklayın...

İşletmenizde çalışma ortamı nasıl?

Cafer YILDIZ

Aktif Üye
İşletmenizin çalışma ortamında yüksek ısı varsa mutlaka uygun buna özel yapılandırılmış işçi kıyafetlerini tercih etmelisiniz. Çünkü oluşabilecek herhangi ani bir temas veya ufak bir sıçrama personelinizin derisini kalıcı hasarlara maruz bırakabilir. En ufak kıvılcım bile bir orman yangınına sebep olurken dönüşü olmayan bir hata ve hatta işçi ölümlerine yol açılabilir. Bizim sizlere sunacağımız en önemli değer önerisi; insan sağlığına uygun iş giysilerini sizin için üretmektir.
İş yeriniz riskli alan üzerinde bulunuyorsa alev almayan işçi kıyafetlerini seçmeniz gerekir. Erken önlem birçok iş kazalarına dur demektir.
Ağır sanayi sektörü hepimizin bildiği üzere Türkiye de birçok ilimizin yaşam alanları dışına konumlanmıştır. Bünyesinde birçok işçi çalıştırılan sanayi sektörüdür. Hepsi aslında bizim birer emekçimiz. Onlar bizim için çalışırken onlar için en güvenecekleri sağlık değerini onlara sunmamız gerekir. Bunların hepsi bir bütün. Petrol veya nükleer sanayi kurulmadan önce çevre fizibilitesi çıkarılır, hava, sağlık ve oluşabilecek doğa tahribatı göz önünde bulunduruluyor. Çevrede yol açacak olumsuz etki araştırılması yapılır. Bitki örtüsü yaşayan hayvan türlerine varsa doğal su geçişlerine dikkat edilerek bir projelendirme yapılır. Peki ya insan sağlığı? En ufak bir kazaya sebebiyet verecek bir hareket tüm bu bütünlüğü bozmayacak mı? Biraz düşünelim. Size okuduğunuz bu yazı için de birkaç soru sormuştum. İşletmeniz de çalışma ortamınız nasıl? İşcileriniz ağır sanayi üretimi bölgesinde nelere maruz kalıyor? Bununla ilgili ne gibi iyileştirme çalışmalarınız var? Biraz bahseder misiniz? Bizim iletişim dilimiz belli; Sizin personeliniz için uygun iş giysilerini üretiyoruz. Sağlık, güvenlik ve süreklilikle…
 
Top