• Hoş geldiniz,

    Yeni bir iş ağı olan Endüstri Forum’a ÜCRETSİZ üye olarak değerli paylaşımlarınızı buradan da yaparsanız, akışta kaybolmaz ve sürekli okunur.

    Ücretsiz üye olmak için tıklayın...

Şirketiniz şimdi ne yapıyor, ne yapacak?

Recep Akbayrak

Tanınmış üye
Virüs önlemleri kapsamında hepimiz sadece kendi şirketimizin neler yaptığını biliyoruz. Ancak diğer şirketler ne yapıyor? Hepimiz merak ediyoruz. Bu sayfada kendi şirketimizin, hangi sektörde olduğunu, şu an faaliyetlerimizi nasıl sürdürdüğümüzü yazalım ve birlikte neler yapabileceğimizi tartışalım mı?

Belki de ilham veren çözümler üretebiliriz...
 
Son güncelleme:
4 MAYIS PAZARTESİ GÜNÜ NORMAL ÇALIŞMA DÜZENİMİZE GEÇİYORUZ!

Olayların başladığı günden beri savunduğumuz gibi insanoğlu en kısa sürede virüs için bir aşı ya da ilaç geliştirecektir. Ancak bu süreç uzarsa virüsle ya da virüse rağmen iş yapmaya alışmamız (öğrenmemiz) gerektiğini de söylemiştik. Hatta şimdi daha da iddialı konuşuyoruz virüse rağmen iş yapmaya öğrenen ya da ilk adapte olan firma, mühendis, tekniker, muhasebeci, lokantacı, tornacı vb. daha çok kazanacak ve fark atacak!

4 MAYIS PAZARTESİ GÜNÜ TÜM ŞİRKET ÇALIŞANLARIMIZ İŞLERİNİN BAŞINDA OLACAK!

Tüm şirket çalışanlarımızdan böyle bir ortamda çalışırken nelere dikkat edilmesi gerekir? Diye kafalarının karışık olduğu ya da cevabını bilmediği sorularını hazırlamalarını istedik. Örneğin:

  • Bez maskeler yeterli midir? Yoksa cerrahi maske mi kullanmak gerekir?
  • 1 maskenin ömrü kaç gündür? Aynı maske ertesi gün kullanılabilir mi?
  • Çay bardağı, su bardağı gibi ortak kullanılan eşyalarda nelere dikkat edilmeli? Geçici olarak çay vb servisi bitirilmeli mi?
  • Öğlen yemeklerin tek kullanımlık çatal, kaşık mı olmalı vb.?
Tüm çalışanlarımız sorularını hazırlayacak ve bir arkadaşımız bu soruları derleyerek bir hafta öncesinden şirket hekimimize gönderecek. Sonrasında 4 Mayıs pazartesi günü şirket hekimimizin semineri ile birlikte tüm gücümüzle tam zamanlı ofis çalışmalarımıza tekrar başlayacağız.

Unutmayalım ihtiyaçlar bitmez! Şu aralar sadece bu ihtiyaçlar öteleniyor! Çok kısa sürede çarklar çok daha hızlı dönmeye başlayacak. İşte o gün tüm gücü ve ortama adapte olmuş kadrosu ile TARA Robotik Otomasyon her zamanki gibi yanınızda olacak! Tüm dostlarımıza bol sağlıklı, bol projeli günler dileriz, sevgilerimizle…
 
Top