• Hoş geldiniz,

    Yeni bir iş ağı olan Endüstri Forum’a ÜCRETSİZ üye olarak değerli paylaşımlarınızı buradan da yaparsanız, akışta kaybolmaz ve sürekli okunur.

    Ücretsiz üye olmak için tıklayın...

AMETEK CTS - Amplifier Seçiminde Bilinmesi Gerekenler Webinarına Davet

Değerli Müşterimiz, İş Ortaklarımız,
11 ve 12 Eylül 2020 tarihlerinde, aşağıda belirtilen tarih / saat seçenekleri ile gerçekleştirilecek olan EMC konusunda en iyi deneyimlerin Ametek CTS tarafından paylaşılacağı "Amplifier seçiminde bilinmesi gerekenler” konulu webinara katılım için linki tıklayın, kaydınızı gerçekleştirin.
10 Eylül Perşembe @ 11:00 US Eastern | 17:00 Central Europe | 16:00 UK
11 Eylül Cuma @ 10:00 am CET | 09:00 UK

Linki tıklayın, kaydınızı oluşturun.

Riskleri ortadan kaldırmak için Pratik Kılavuz

Üreticiler ürünlerini farklı şekillerde, form faktörlerinde, teknoloji türlerinde ve bias sınıflarında tanıtırlar. Bu durum uygulama gereksinimlerinizi karşılayan doğru amplifikatörü seçme işlemlerinizde zorluk yaratabilir.

Bu web seminerinin amacı, ürünün EMC, İletişim, Havacılık ve Savunma Sanayilerine yönelik uygulama gereksinimlerini karşılamak üzere kullanacağınız amplifikatörü seçerken dikkat etmeniz gereken önemli noktalara kılavuzluk etmektir.
Webinar aşağıdaki konuları kapsayacaktır:

  • Amplifier Bias, Class A veya AB
  • Doğru Teknoloji, Solid State veya TWT
  • Amplifier Modu, CW veya Pulsed
  • Power - Saturated veya P1dB
  • VSWR Koruma Gereksinimleri
Webinar AMETEK CTS – Amplifier Ürün Müdürü Mr.Nick Jones tarafından gerçekleştirilecektir.
Katılımcılar webinara;
- Bilgisayar,
- Telefon,
- Tablet üzerinden erişebilirler.

Webinar İngilizce gerçekleştirilecektir.
(her 2 zaman seçeneği içinde link bilgisi sizlere mail olarak iletilecektir)landing_page2_nj_web5.jpg
 
Top