• Hoş geldiniz,

    Yeni bir iş ağı olan Endüstri Forum’a ÜCRETSİZ üye olarak değerli paylaşımlarınızı buradan da yaparsanız, akışta kaybolmaz ve sürekli okunur.

    Ücretsiz üye olmak için tıklayın...

AMETEK CTS - Electrical Disturbance Testing of Redundant Automotive Safety Systems Webinara KAYIT için SON GÜN!!

22 ve 23 Ekim 2020 tarihlerinde aşağıda belirtilen tarih / saat seçenekleri ile son kez gerçekleştirilecek, EMC konusunda en iyi deneyimlerin Ametek CTS tarafından paylaşılacağı "Electrical Disturbance Testing of Redundant Automotive Safety Systems” konulu webinara kayıt için SON GÜN!..

22 Ekim Perşembe @ 11:00 US Eastern | 17:00 Central Europe | 16:00 UK
23 Ekim Cuma @ 10:00 am CET | 09:00 UK

Linki tıklayın, kaydınızı oluşturun.

Güvenlik fonksiyonlarına gereğinden fazla tedbirlerin eklenmesiyle, Test Mühendisleri testlerde yeni değişkenlerle karşı karşıya kalmaya başladılar. Etkinlik sırasında uzman konuşmacı, orijinalinde havacılık endüstrisinde mevcut olup otomotiv endüstrisinde modern yedek güvenlik fonksiyonlarına uyarlanan en iyi uygulamaları ve bunların teoride ve pratikte nasıl uygulanabileceğini anlatacak.

Web semineri sırasında soru sorma fırsatınız olacak ve tüm katılımcılara sunumun içeriğini kapsayan bir bilgi paketi verilecek.

İçeriği yararlı bulacağınıza inanıyor, değerli katılımlarınızı bekliyoruz.


Webinar AMETEK CTS – Automotive Ürün Müdürü Mr.Tim Horacek tarafından gerçekleştirilecektir.

Katılımcılar webinara;
- Bilgisayar,
- Telefon,
- Tablet üzerinden erişebilirler.

Webinar İngilizce gerçekleştirilecektir.
(her 2 zaman seçeneği içinde link bilgisi sizlere mail olarak iletilecektir)
 

Ekler

  • sitecore_banner_web7.jpg
    sitecore_banner_web7.jpg
    259,7 KB · Görüntülenme: 1
Son güncelleme:
Top