• Hoş geldiniz,

    Yeni bir iş ağı olan Endüstri Forum’a ÜCRETSİZ üye olarak değerli paylaşımlarınızı buradan da yaparsanız, akışta kaybolmaz ve sürekli okunur.

    Ücretsiz üye olmak için tıklayın...

Ametek CTS Webinarına Davetlisiniz!

06 ve 07 Ağustos 2020 tarihlerinde, aşağıda belirtilen tarih/saat seçenekleri ile gerçekleştirilecek olan EMC konusunda en iyi deneyimlerin Ametek CTS tarafından paylaşılacağı "Elektrikli Araçlarda EMC Testine Giriş” konulu webinara katılım için SON GÜN! Linki tıklayın kaydınızı oluşturun.
https://analytics.clickdimensions.com/cn/ctscom/ametek-emc-webinar-4?_cldee=ZXl5dXAueWlsZGlyaW1AbmV0ZXMuY29tLnRy&recipientid=contact-27e1bed275f6e811a976000d3a1a4691-c2eb2a37f5e2486eb6d66534e536bfb4&utm_source=ClickDimensions&utm_medium=email&utm_campaign=Best%20Practice%20webinar&esid=ae10a645-a8cd-ea11-a812-000d3a8ddfb2
https://www.facebook.com/ameteksrl/...-jo8zHu4Nz9GPxHV48HpqT2YjMNGj5w-t&__tn__=kK-R
06 Ağustos Saat 11:00 US Eastern | 17:00 Central Europe | 16:00 UK
07 Ağustos Saat 10:00 am CET | 09:00 UK
webinar4email_banner.png
 
Top