• Hoş geldiniz,

    Yeni bir iş ağı olan Endüstri Forum’a ÜCRETSİZ üye olarak değerli paylaşımlarınızı buradan da yaparsanız, akışta kaybolmaz ve sürekli okunur.

    Ücretsiz üye olmak için tıklayın...

Ametek CTS Webinarına Davetlisiniz!

01 ve 02 Ekim 2020 tarihlerinde, belirtilen tarih/saat seçenekleri ile gerçekleştirilecek olan EMC konusunda en iyi deneyimlerin Ametek CTS tarafından paylaşılacağı "IEC 61000-3-2’deki değişiklikler (AMD1 ED5) - Harmonik Akım Emisyonları” konulu webinara katılım için linki tıklayın kaydınızı oluşturun. @ametekpowerinstruments

01 Ekim Saat 11:00 US Eastern 17:00 Central Europe 16:00 UK
02 Ekim Saat 10:00 am CET 09:00 UK

ametek_ekim_webinar.png
 
Top