Dr. Hüseyin Halıcı
Aktif Üye
Dünyada artık şirketlerin başarılı olmaları için, Yaratıcı ve Yenilikçi olmaları gerekiyor. Bunu da ancak insan kaynağı ile yapmaları mümkündür.
İşte tam da bu noktada eğitimin önemi bir kez daha ortaya çıkıyor. Ama nasıl bir model?
Günümüz dünyasında, öğrencilere bilgi öğreten değil, Düşünmeyi, Sorgulamayı, Merak Etmeyi, İletişim kurmayı, Problem çözmeyi, hatalarından ders alarak tecrübelenmeyi, işbirliği yapmayı, pozitif bakmayı, paylaşmayı ve genel olarak öğrenmeyi keyifle kazandıran bir eğitim modeli hedeflenmelidir.
İşte tam da bu noktada eğitimin önemi bir kez daha ortaya çıkıyor. Ama nasıl bir model?
Günümüz dünyasında, öğrencilere bilgi öğreten değil, Düşünmeyi, Sorgulamayı, Merak Etmeyi, İletişim kurmayı, Problem çözmeyi, hatalarından ders alarak tecrübelenmeyi, işbirliği yapmayı, pozitif bakmayı, paylaşmayı ve genel olarak öğrenmeyi keyifle kazandıran bir eğitim modeli hedeflenmelidir.
Dr. Hüseyin HALICI on LinkedIn: #eğitim #düşünmek #sorgulamak #tecrübe #işbirliği #pozitifbakmak #keyif…
Dünyada artık şirketlerin başarılı olmaları için, Yaratıcı ve Yenilikçi olmaları gerekiyor. Bunu da ancak insan kaynağı ile yapmaları mümkündür. İşte tam da…
www.linkedin.com
Son güncelleme: