Moderatör
Tanınmış üye
Sabancı Üniversitesi ve Sabancı Üniversitesi Nanoteknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi'nde geliştirilen nano-kil katkılı gıda ambalaj teknoloji sayesinde, meyve ve sebzelerden salınan ve bozulmalarına neden olan gazlar absorb edilebiliyor. Lisanslama sözleşmesi ile gıdaların raf ömrünü uzatan bu ambalaj filmleri, tüketicinin kullanımına sunulacak.
Haberin devamı; https://www.stendustri.com.tr/haber...nu-uzatan-ambalaja-lisans-alindi-h110763.html
Gıdaların ömrünü uzatmak için geliştirilen ambalaj filmleri hakkında siz ne düşünüyorsunuz?
Haberin devamı; https://www.stendustri.com.tr/haber...nu-uzatan-ambalaja-lisans-alindi-h110763.html
Gıdaların ömrünü uzatmak için geliştirilen ambalaj filmleri hakkında siz ne düşünüyorsunuz?