@hakanomergider Bey'e katılıyorum. Son dönemde globalde başlayan sanal fuarları ülkemizde de görmeye başlayacağız ve giderek sayıları da artacaktır diye düşünüyorum.
Örnek olarak Rockwell'in organize ettiği “VirtualConnect” ve Almanya merkezli Drag&Bot'un düzenlediği Schmalz, Schunk, Basler, Blue Danube Robotics, Roboception ve Faude’nin katıldığı Web-Expo şu ana kadar yapılan ve benim bildiğim sanal fuarlar arasında yer alıyor.
Pilz'in 26-28 Mayıs tarihleri arasında web sitesi üzerinden en son endüstri trendlerini kapsayan tüm ürünlerini ve yeniliklerini sunacağı sanal fuarı (hatta
@Satı KAYA Hanım bu konuda bir duyuru ve bilgilendirme de yaptı) ve Schmalz'ın 26 Mayıs tarihinde SchmalzEXPO'yu gerçekleştireceğini biliyoruz.
Bunların yanı sıra Ticaret Bakanlığı koordinasyonunda, Ege Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği öncülüğünde ayakkabı ve saraciye sektörlerine yönelik sanal fuar "Shoedex"in 1-3 Haziran’da gerçekleştirileceği duyuruldu.
@Beyza Yavuz Hanım'a paylaşımı ve katkıları için teşekkür ederiz. Wilo'nun sanal fuar standının da ayrıca deneyimlenmesini öneririm. Buna ek olarak, ABB'nin de ertelenen MAC 2020 Fuarı sonrası Robotik Sanal Standı deneyimlenebilir.
Sanal Fuarlarla ilgilenenler linklerden haberlerimize ulaşabilirler:
Schmalz ve Schunk’un katılımcıları arasında yer aldığı, esnek endüstriyel robot teknolojileri ile ilgili online düzenlenen Web-Expo Fuarı’na ücretsiz katılım sağlanabiliyor.
www.stendustri.com.tr
Rockwell Automation'ın akıllı makina yolculuğu ve dijital dönüşüm yolculuğu olmak üzere iki paralel oturumdan oluşacak online etkinliği “VirtualConnect” 12 Mayıs'ta ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.
www.stendustri.com.tr
Pilz, en son endüstri trendlerini kapsayan tüm ürünlerini ve yeniliklerini sunacağı sanal fuarını, 26–28 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirecek. Sanal fuarın detayları açıklandı...
www.stendustri.com.tr
Ticaret Bakanlığı koordinasyonunda, Ege Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği öncülüğünde ayakkabı ve saraciye sektörlerine yönelik sanal fuar "Shoedex" 1-3 Haziran’da gerçekleştirilecek.
www.stendustri.com.tr
Schmalz, 26 Mayıs’ta düzenleyeceği sanal SchmalzEXPO Fuarı’nda, yeni ürünlerini ve vakum teknolojilerine yönelik çözümlerini sunacak.
www.stendustri.com.tr